ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Η τεχνολογία των χημικών καθαρισμών έχει αναπτυχθεί ραγδαία παράλληλα με την βιομηχανική ζήτηση.

Η εισαγωγή ειδικών χρωμάτων και συστατικών μετάλλων δημιούργησε την ανάγκη για περισσότερο εξειδικευμένο εξοπλισμό και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες.

Η ADVICE Watertech ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα συστήνοντας μία ειδική , υπηρεσία , τηνADVICE Watertech SERVICES, (AWS) η οποία αναπτύχθηκε γρήγορα καθιερώνοντας μεγάλη φήμη.

Οι συνεχείς επενδύσεις κατέληξαν στην παραγωγή μοναδικού και σύγχρονου κινητού εξοπλισμού και σε εκτεταμένη ανάπτυξη των προϊόντων.

Τα προϊόντα της ADVICE , πλέον είναι αναγνωρισμένα στον τομέα των χημικών καθαρισμών.

Η A.W.S. ειδικεύεται στον καθαρισμό και την επεξεργασία επιφανειών χαμηλής και υψηλής ποιότητας μετάλλων, συστατικών (meterla, alloys) και μίας ποικιλίας χρωμάτων.

Η σειρά προϊόντων της ADVICE αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις βιομηχανικές ανάγκες καθώς και όπου η κατά παραγγελία λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν.

Η A.W.S έχει την ευχέρεια να παράσχει τη σωστή λύση ανεξαρτήτως του αιτήματος. Δεν υπάρχει συμβιβασμός κατά την εφαρμογή. Οι εκτεταμένες εργαστηριακές δυνατότητες είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Κάθε σχέδιο διερευνάται ατομικά και αναλύεται εις βάθος.

Στην ADVICE προσδοκούμε ακόμη πιο αυστηρούς κανονισμούς και αναπτύσσουμε αξιόλογες πηγές για ανάπτυξη, τη χρήση και την παροχή προϊόντων, αποκομίζοντας αποδοχή διεθνούς εμβέλειας.

Η A.W.S έχει συσσωρεύσει αξιοσημείωτη πείρα στον καθαρισμό και τη συντήρηση των :

  • Ατμογεννήτριων – Λεβήτων
  • Εναλλακτών θερμότητας
  • Συστήματατων ψύξης – πύργοι ψύξης
  • Εβαπορέτες – Σωληνώσεις

Οι Εξειδικευμένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων.
  • Ανάλυση και κατάθεση δείγματος.
  • Εγγύηση ποιότητας.