ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ 
Η ADVICE εγκατέστησε μια νέα μονάδα σε θερμοκήπιο στη Βόρειο Ελλάδα , δυναμικότητας 1000 κυβ/ημέρα.
ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ 
Η ADVICE εγκατέστησε μια νέα μονάδα σε θερμοκήπιο στη Βόρειο Ελλάδα , δυναμικότητας 640 κυβ/ημέρα.
ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Η ADVICE εγκατέστησε μια νέα μονάδα Θαλασσινού νερού σε ξενοδοχείο στη Μύκονο , δυναμικότητας 120 κυβ/ημέρα. Για την κατασκευή χρησιμοποιήσαμε την τελευταίας τεχνολογίας αντλία  GRUNDFOS BMS, η οποία μας αποδίδει υψηλή πίεση με χαμηλή κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα θορύβου .
ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ 
Η ADVICE εγκατέστησε μια νέα μονάδα σε θερμοκήπιο στο Μαραθώνα, δυναμικότητας 10 κυβ/ώρα.
ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ 
Η ADVICE εγκατέστησε μια νέα μονάδα σε θερμοκήπιο στο Άργος, δυναμικότητας 10 κυβ/ώρα.
ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΟΙΟ
Η ADVICE εγκατέστησε μια σύγχρονη μονάδα αντίστροφης όσμωσης θαλασσινού νερού δυναμικότητας 8.5 m3/h και μια δεύτερη μονάδα η οποία επεξεργάζεται μέρος της πρώτης, δυναμικότητας 600lt/h. Οι δυο μονάδες τοποθετήθηκαν μέσα σε μονωμένο κοντέινερ έτσι ώστε η εγκατάσταση τους να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πλοίο επιχειρεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τροφοδοτεί με νερό χρήσης και υπερκάθαρο για την παραγωγή ατμού, τα υπόλοιπα πλοία της εταιρίας .
ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ
Μια νέα μονάδα υφάλμυρου νερού δυναμικότητας 5m3/h τοποθετημένη μέσα σε κοντέινερ εγκαταστάθηκε σε εργοστάσιο χημικών που βρίσκεται στο Οράν Αλγερίας. Η μονάδα συνδέθηκε με το δίκτυο νερού του εργοστασίου από το προσωπικό της εταιρίας με την παρουσία ενός τεχνικού της ADVICE και τέθηκε σε λειτουργία σε μόλις μια ημέρα.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Μια νέα μονάδα υφάλμυρου νερού δυναμικότητας 10 m3/h εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο στη Καλαμάτα. Η μονάδα καλύπτει τις όλες ανάγκες του συγκροτήματος σε νερό ελαχιστοποιώντας της φθορές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου (μπάνια, δίκτυο, λέβητες κτλ). Επίσης βελτιώνει τον περιβάλλων χώρο που έχει ανάγκη από νερό (γκαζόν, φυτά, πισίνες).