ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Η Advice Watertech δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία με έδρα τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, δραστηριοποιείται στην αγορά της διαχείρισης και επεξεργασίας νερού στην Ελλάδα.

Εξυπηρετούμε πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που προέρχονται από ταχέως αναπτυσσόμενους κλάδους.

Ολοκληρωμένες λύσεις στην επεξεργασία νερού. Ευχαριστημένοι πελάτες.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε όλα τα υπερσύγχρονα συστήματα επεξεργασίας νερού.  Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών μας, εφοδιασμένο με τη κατάλληλη τεχνογνωσία και έτοιμο να καλύψει πάντα κάθε ανάγκη τους.

Η ποιότητα κατασκευής των μονάδων μας, η επικέντρωση μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και η άριστη υλικοτεχνική μας κατάρτιση, μας καθιστά σημείο αναφοράς και πρωτοπόρους στην επεξεργασία νερού.

Η πολυετής εμπειρία μας στην επεξεργασία νερού και οι εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε έχουν καλλιεργήσει αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας στους πελάτες μας.

Με τις αποτελεσματικές υπηρεσίες επισκευής, εξασφαλίζουμε την αξιόπιστη και άμεση επισκευή των βλαβών όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η Advice Watertech είναι Πιστοποιημένη κατά ELOT EN ISO 9001:2008.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων.
  • Χημικη ανάλυση δείγματος.
  • Εγγύηση ποιότητας.

Σχέση μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Οι πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό που μας εμπιστεύονται, δραστηριοποιούνται στους παρακάτω κλάδους:

Γνωρίζετε εκείνο που ταιριάζει στη δική σας ανάγκη; Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +302105593416 ή στο info@advicetech.gr, και το τεχνικό μας τμήμα θα σας εξυπηρετήσει!